VDS Advocaten

Advocaat Verkeersrecht Antwerpen

Nood aan advies over verkeersrecht? Wij staan klaar om u te helpen!

Verkeersrecht kan complex zijn en omvat diverse aspecten zoals snelheidsovertredingen, rijden onder invloed, verkeersongevallen en rijverboden. Wij bij VDS Advocaten bieden deskundige juridische bijstand om u te helpen bij al deze zaken. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden door de juridische processen en om uw rechten te beschermen. 

Laat ons u helpen

Juridische Bijstand bij Verkeersgeschillen

Verkeersovertredingen

Heeft u een dagvaarding ontvangen voor een vluchtmisdrijf, te hard rijden of door het rood rijden? Onze advocaten staan klaar om u te verdedigen voor de politierechtbank.

Ongevallen en aansprakelijkheidskwesties

Betrokken bij een verkeersongeval? Wij helpen bij het vaststellen van aansprakelijkheid en het claimen van schadevergoeding.

Rijden onder invloed

Beschuldigd van rijden onder invloed van alcohol of drugs? Wij bieden gespecialiseerde juridische bijstand om uw rijbewijs en rechten te beschermen.

Verkeersboetes en rijverboden

Krijgt u te maken met hoge verkeersboetes of dreigt u uw rijbewijs kwijt te raken? Wij helpen u bij het strafrechtelijke verweer en de procedures voor de politierechtbank.

Schadeclaims en verzekeringskwesties

Problemen met uw verzekeraar na een ongeval? Wij ondersteunen u bij het indienen van schadeclaims en het oplossen van verzekeringsgeschillen.

Verkeersongevallen

Heeft u lichamelijk letsel opgelopen bij een ongeval? Ons advocatenkantoor helpt u bij het claimen van een eerlijke schadevergoeding.

Wie helpen wij?

Wij bieden juridische bijstand aan: 

  • Particulieren: Of u nu een snelheidsovertreding heeft begaan of betrokken bent bij een verkeersongeval, wij staan u bij. 

 

  • Professionele bestuurders: Wij helpen chauffeurs van bedrijfsvoertuigen bij verkeersovertredingen zoals overlading of het niet respecteren van rij- en rusttijden. 

 

  • Jonge bestuurders: Specifieke ondersteuning voor jonge bestuurders die minder dan twee jaar hun rijbewijs hebben. 

 

  • Verzekeraars: Wij bieden advies en vertegenwoordigen verzekeraars bij verkeersgerelateerde kwesties. 

Veelgestelde vragen over verkeersrecht

Een advocaat gespecialiseerd in verkeersrecht verdedigt uw belangen bij alle geschillen en onenigheden die ontstaan bij verkeersovertredingen, ongevallen en rijverboden. 

In verkeerszaken merken we vaak op dat de kosten van een advocaat gedekt zijn via jouw rechtsbijstand. Contacteer ons en we bespreken dit samen verder. 

Afhankelijk van de ernst van de overtreding kunnen straffen variëren van geldboetes tot rijverboden en in sommige gevallen zelfs gevangenisstraffen. 

Neem zo snel mogelijk contact op met een advocaat verkeersrecht om uw opties te bespreken en uw verdediging voor te bereiden. 

U kunt ons bereiken via telefoon op 03 248 42 44 of per e-mail op secretariaat@lawfirmvds.com. Ons kantoor bevindt zich op Amerikalei 37, 2000 Antwerpen, centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Nood aan juridisch advies? Neem vandaag nog contact op met VDS Advocaten voor deskundige begeleiding en ondersteuning bij al uw verkeersrechtelijke kwesties.