VDS Advocaten

Advocaat Arbeidsrecht

Bij VDS Advocaten hebben we een passie voor arbeidsrecht. Met een team van ervaren en gespecialiseerde advocaten arbeidsrecht, staan wij zowel werkgevers als werknemers bij in alle facetten van dit complexe rechtsgebied. Het opstellen van waterdichte arbeidsovereenkomsten, de verdediging bij onterecht ontslag, of de begeleiding bij een controle door de sociale inspectie: wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de juridische aspecten van uw werkrelatie.

Uw partner in arbeidsrecht

Als advocaat arbeidsrecht staan wij u bij in het opstellen van arbeidsovereenkomsten die de rechten en plichten van beide partijen respecteren. Wij begrijpen de nuances van het sociaal recht en helpen u binnen deze complexe materie te navigeren. 

Als werkgever bent u verplicht om verschillende documenten op te stellen die voldoen aan de wettelijke vereisten. Het is ook van cruciaal belang om steeds het huidige arbeidsrecht na te leven. Als dit niet het geval is, komt u vroeg of laat in de problemen met uw werknemers of sociale inspectiediensten. Wij nemen deze taak graag op ons, zodat u zich kan concentreren op wat u het beste doet: uw bedrijf runnen.

Daarnaast adviseren wij ook particulieren op gebied van ontslag, arbeidsongevallen, arbeidsongeschiktheid, loonkwesties, discussies met vakbonden, aanvullende pensioenen en bieden we begeleiding bij eventuele geschillen hieromtrent.

ONZE EXPERTISE

Ontslag advocaat nodig?

Ontslag is een gevoelig onderwerp in de werkrelatie tussen werkgever en werknemer. VDS Advocaten beschikt over een ruime ervaring in het behandelen van zaken rond ontslag. Wij begeleiden werknemers die te maken krijgen met onterecht ontslag en helpen werkgevers bij het correct doorvoeren van ontslagen om zo geschillen te vermijden. Onze gespecialiseerde advocaten in arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht staan u bij in ieder stadium van het proces: van juridisch advies tot vertegenwoordiging in de arbeidsrechtbank.

Bij VDS Advocaten bieden we vaste prijzen aan voor onze diensten. Transparantie en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Uw advocaten arbeidsrecht in de arbeidsrechtbank

Mochten geschillen tussen werkgever en werknemer niet onderling op te lossen zijn, dan is het vaak nodig om naar de arbeidsrechtbank te stappen. Wij hebben een diepgaande kennis van de werking van de arbeidsrechtbanken in het land en kunnen u dus op voorhand al een inschatting geven van uw slaagkansen. Onze advocaten arbeidsrecht zijn ervaren in het pleiten in arbeidsrechtbanken en zullen uw belangen daar krachtig verdedigen.

Veelgestelde vragen over arbeidsrecht

U kunt juridisch advies inwinnen door contact op te nemen met ons kantoor. Een van onze gespecialiseerde advocaten arbeidsrecht zal dan met u een afspraak maken om uw situatie te bespreken.

 

 

De kosten van een advocaat arbeidsrecht variëren naargelang de complexiteit van uw zaak. Bij VDS Advocaten hanteren we af en toe ook vaste prijzen voor onze diensten – bijvoorbeeld in geval van het opmaken van een arbeidsreglement of andere bedrijfspolicy. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave.

U kunt ons elke werkdag tijdens kantooruren bereiken. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op alle vragen en zullen doorgaans binnen 24 uur antwoord geven op uw verzoek.