VDS Advocaten

Advocaat Strafrecht

VDS Advocaten is een vooraanstaand advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het strafrecht. Met een stevige basis in dit rechtsgebied bieden we verdediging in de politierechtbank, de correctionele rechtbank of het hof van assisen. Ook voorafgaand aan het strafproces kan u op ons rekenen: zowel tijdens elk verhoor als ter verdediging voor de kamer van inbeschuldigingstelling staan we voor u klaar.

Wat wij kunnen betekenen als advocaat strafrecht

Als u verdacht wordt van het plegen van een strafbaar feit kan dit grote gevolgen hebben voor u en uw omgeving. Tijdens een strafrechtelijk onderzoek kan u te maken krijgen met een huiszoeking, telefoontap en zelfs een vrijheidsberoving. Het is cruciaal om te worden bijgestaan door een ervaren strafrechtadvocaat om uw rechten te waarborgen.

Ons multidisciplinaire team van VDS Advocaten biedt deskundig advies en vertegenwoordiging tijdens zowel het vooronderzoek als tijdens de procedure voor de strafrechter. We zien er streng op toe dat uw rechten van verdediging strikt gerespecteerd worden.

Daarnaast adviseren en vertegenwoordigen we u ook in de procedure voor de raadkamer en de kamer van inbeschuldigingstelling als u door de onderzoeksrechter in voorlopige hechtenis werd geplaatst. Onze ervaren strafpleiters zijn eveneens in staat om u belangrijke raad en bijstand te geven tijdens elke procedure voor de rechtbank en na een eventuele veroordeling.

ONZE EXPERTISE

Wat als je slachtoffer bent van een misdrijf?

Ook slachtoffers van strafbare feiten staan we bij. Ons advocatenkantoor adviseert en vertegenwoordigt u; wij staan u bij en zorgen ervoor dat uw stem wordt gehoord.

Kies voor onze strafrechtelijke expertise

Bij VDS Advocaten kiest u voor een advocaat met expertise die écht voor uw rechten opkomt. Ons team, bestaande uit advocaten met jarenlange ervaring, biedt pragmatische bijstand en eerlijk advies in duidelijke taal. Bij ons krijgt u nooit het gevoel dat u slechts een nummer bent.

Of u nu te maken heeft met verkeersovertredingen, fraude, drugsdelicten, zedenfeiten, verkeersovertredingen, mishandeling of diefstal, onze strafpleiters staan klaar om uw belangen te verdedigen.

Veelgestelde vragen over strafrecht

Dat hangt af van het gepleegde feit en de bewijslast. Tijdens een eerste gesprek kunnen we hier al een duidelijker beeld in scheppen.

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon, of bezoek ons kantoor voor een persoonlijke consultatie.

De kosten voor een strafrechtadvocaat kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van uw zaak. We kunnen u een gedetailleerd kostenoverzicht geven tijdens uw eerste consultatie.

Wij beantwoorden alle vragen en berichten binnen 24 uur. We begrijpen hoe belangrijk snelheid is in strafzaken, en we streven ernaar om onze cliënten zo snel en efficiënt mogelijk bij te staan.