VDS Advocaten

Advocaat Vastgoedrecht

Advies over vastgoedrecht nodig?

Zoekt u een advocaat vastgoedrecht in Antwerpen? VDS advocaten, gespecialiseerd in vastgoedrecht, staat klaar om u te begeleiden doorheen de complexe wetgeving rond vastgoed. Onze gespecialiseerde advocaten bieden juridische bijstand aan zowel particulieren, overheidsinstanties als bedrijven.

Het juridisch fundament voor elke vastgoedtransactie is cruciaal om toekomstige verrassingen te voorkomen. Als advocaat vastgoedrecht staan we aan uw zijde gedurende het hele proces van de aan- of verkoop van uw onroerend goed zodat elke stap correct verloopt.

Bij VDS advocaten staan we u eveneens bij in het vastgoedrecht door het maken en reviseren van contracten inzake de huur, handelshuur en verkoop van onroerende goed. Heeft u problemen met mede-eigendom of andere geschillen gerelateerd aan vastgoedrecht? Onze advocaat vastgoedrecht Antwerpen helpt u graag. Daarnaast bemiddelen we ook in geschillen tussen kopers, huurders en eigenaren.

ONZE EXPERTISE

Complexiteit van vastgoedrecht

Vastgoedtransacties kunnen complex zijn, en vaak monden ze uit in notariële aktes. Discussies over de voorwaarden waaronder gekocht of verkocht is, komen vaak voor. Hierbij mogen zakelijke rechten, zoals erfdienstbaarheden en vruchtgebruik, niet over het hoofd worden gezien. Daarom is het essentieel om een gespecialiseerde advocaat vastgoedrecht in te schakelen. Vanuit ons kantoor in Antwerpen bieden we u deze noodzakelijke expertise aan.

Het vastgoedrecht heeft betrekking op het kopen, huren, beheren en ontwikkelen van onroerend goed. Of u nu een aannemer bent die werkt aan vastgoedprojecten, een huurder met vragen over huurcontracten, of een eigenaar die te maken heeft met geschillen, onze advocaten kunnen u begeleiden en helpen om uw vastgoedgeschillen tot een goed einde te brengen.

Bij VDS advocaten begrijpen we de complexiteit van eigendomsrecht en hoe deze kan leiden tot juridische geschillen. Of u nu te maken heeft met problemen rond huur, pacht, vastgoedcontracten, mede-eigendom, zakelijke rechten, eigendomsbetwistingen, of zelfs burenhinder, onze advocaat vastgoedrecht kan u bijstaan. Onze experts in vastgoedrecht kunnen u indien nodig ook helpen bij het verkrijgen van een schadevergoeding in geval van geschillen.

Veelgestelde vragen over vastgoedrecht

U kunt direct contact opnemen met ons kantoor in Antwerpen om een afspraak te maken met een van onze gespecialiseerde advocaten in vastgoedrecht.

De kosten van een vastgoedrecht advocaat variëren afhankelijk van de complexiteit van de zaak. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op het nummer 03 248 42 44 of u kan een e-mail sturen naar secretariaat@lawfirmvds.com. We zullen zo snel als mogelijk reageren. Onderaan deze website kan je ook ons contactformulier en al onze contactgegevens terugvinden.