VDS Advocaten

Advocaat Familierecht

Bij VDS Advocaten begrijpen we dat familiale juridische thema’s vaak emotioneel geladen zijn en een enorme impact kunnen hebben op alle betrokken partijen. Of het nu gaat om een scheiding, adoptie of kwesties rond het ouderlijk gezag, we streven ernaar om een evenwichtige overeenkomst te bereiken die de rechten van iedereen respecteert.

Als advocaat familierecht geven we niet alleen juridisch advies, maar staan we u ook bij in elke stap van de procedure. Wij behandelen uw zaak op een professionele wijze met respect voor uw persoonlijke omstandigheden en gevoelens.

Expertise in personen- en familierecht

VDS Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in personenrecht, familierecht, erfrecht en familiaal vermogensrecht. We hebben uitgebreide kennis van het burgerlijk wetboek en zijn op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen in deze rechtstakken. Of het nu gaat om delicate zaken als adoptie of de complexiteit van een scheiding, wij staan klaar om u te begeleiden.

We begrijpen dat elke zaak uniek is en dat de behoeften van elke cliënt verschillend zijn. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en advies op maat, aangepast aan uw specifieke situatie en behoeften.

ONZE EXPERTISE

Wij onderhandelen en bemiddelen voor u

Onze rol als advocaat familierecht gaat verder dan alleen juridisch advies en vertegenwoordiging voor de rechtbank. We zijn ook ervaren bemiddelaars die u kunnen helpen samen onderhandelen over moeilijke kwesties en werkbare oplossingen te vinden die in het belang zijn van alle betrokken partijen.

We weten dat het vaak voordeliger is om tot een overeenkomst te komen buiten de rechtbank, en we doen er alles aan om dat mogelijk te maken. Maar als een rechtszaak onvermijdelijk is, staan we u bij elke stap bij en vechten we voor uw rechten en belangen.

Veelgestelde vragen over familierecht

Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om een afspraak te maken. Tijdens de eerste consultatie zullen we uw situatie bespreken en u advies geven over de beste stappen om te nemen.

De kosten van een familierecht advocaat variëren afhankelijk van de complexiteit van de zaak. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

We zijn beschikbaar tijdens kantooruren en proberen altijd om uw oproepen en e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden. In dringende gevallen kunt u ook een bericht achterlaten en we zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te contacteren. Veelal kan u bij ons binnen de 24 uren terecht.